top of page

Sinithé

Sinithé is een Woerdense band die bestaat uit leden Nicole, Sien en Theo. De drie kwamen elkaar regelmatig tegen tijdens Woerdense muziekactiviteiten en ze speelden in verschillende projecten met elkaar samen. Als Sinithé spelen ze verrassende meerstemmige covers. Hun stemmen kleuren bij elkaar en het drietal gaat graag de uitdaging aan om mooie arrangementen te maken bij kende nummers. Favorieten zijn hun eigen versies van 'Oops I did it again' van Britney Spears en 'I don't wanna talk about it' van Rod Stewart. Sinithé heeft al een flinke lijst met optredens, met als hoogtepunt een optreden tijdens het Woerdense bevrijdingsfeest in 2023. 

Het bezoek aan Podium 107.1
Op zaterdag 22 juli bracht Sinithé een bezoek aan Podium 107.1. De leden van de band vertelden over hun eerste ontmoeting, over de projecten die ze hebben gedaan en over de mooiste dingen die ze met elkaar hebben meegemaakt. Sinithé ging een zomerse uitdaging aan: van programmamaker Maarten Verduijn hadden ze de vraag gekregen om een zomerhit te coveren. Het resultaat (en de rest van het item) kun je hieronder terugluisteren!

Podium 107.1 is een magazine waarin wekelijks bands en singer-songwriters LIVE komen spelen. Door middel van een interview en een live-set wordt een biografie van een band neergezet. Wil je ook komen spelen in ons programma? Mail dan naar podium@rplwoerden.nl

Sinithé - 500.jpg
bottom of page