top of page

Selda Kleijn

Selda Kleijn is een singer-songwriter geboren in Utrecht, maar op haar derde verhuisd  naar Ede. Ze schrijft al nummers sinds ze 10 jaar oud was. Ook zit ze 10 jaar op zangles. Ze heeft 3 jaar lang de vooropleiding singer-songwriter gedaan bij Artez waar ze nog meer haar liefde voor performen heeft ontdekt. Naast schrijven houdt ze van musicals kijken én er zelf in spelen. Daarom zit ze op de talentclass van FanWork musicals. Ze heeft dit jaar haar vwo-diploma gehaald en is van plan het komende jaar een album te maken en uit te brengen.

Het bezoek aan Podium 107.1
Op zaterdag 23 juli 2022 bracht Selda een bezoek aan Podium 107.1. Selda was onder de aandacht gekomen van programmamaker Maarten Verduijn, die haar eerste single 'No use' had gehoord en meteen onder de indruk was. Tijdens de uitzending vertelde Selda over het ontstaan van het nummer en de reacties uit haar omgeving. Verder vertelde ze over de plannen voor een album én over haar passie voor musicals. Selda speelde vier nummers live, waarvan één nummer een zomerse cover was. Ze speelde voor dat laatste nummer op haar nieuwe elektische ukelele! Na het optreden bleef Selda in de studio met haar personal asisistent en vriendin Amy. Beluister het item (inclusief de vier live nummers) hieronder terug!

Selda 500.jpg

Meer Selda?
Volg haar op Instagram!

Podium 107.1 is een magazine waarin wekelijks bands en singer-songwriters LIVE komen spelen. Door middel van een interview en een live-set wordt een biografie van een band neergezet. Wil je ook komen spelen in ons programma? Mail dan naar podium@rplwoerden.nl

bottom of page