Roodnoot

Geïnspireerd door de vrijheid en openheid van een historische boerderij, genaamd Roodnoot, schreef Bob Barlag een EP in de zomer van 2018. De EP, waarop een gelaagde, dynamische mix van pop en folk te horen is verscheen eind 2019. Kort na zijn stampvolle release show stond Roodnoot in het voorprogramma van Helge. De band heeft in 2020 meegedaan aan de Popronde en is bezig met een nieuwe EP. De shows zijn intiem, oprecht en authentiek.

Het bezoek aan Podium 107.1

Roodnoot (Bas) was op zaterdag 25 september te gast in Podium 107.1 - een dag voordat de Popronde Woerden zou aandoen. Deze datum was niet toevallig gekozen: Roodnoot was (solo) te gast in een uitzending waarin muzikanten langskwamen die het afgelopen decennium eens mee hadden gedaan aan de Popronde. Hij blikte tijdens de uitzending dan ook terug op zijn ervaringen! Helaas was hij onderdeel van een Popronde die bijna geheel gecanceld is door Corona, namelijk de editie van 2020. Tijdens het interview blikt Bas terug op zijn muzikale ervaringen en op de opleiding die hij gevolgd heeft aan het Conservatorium. Beluister het item (inclusief de drie LIVE-nummers) hieronder terug!

Roodnoot 2.jpg

Meer Roodnoot?

Volg hem via Facebook via @roodnootmusic en op Instagram via @roodnoot.

Podium 107.1 is een magazine op RPL Woerden waarin wekelijks bands en singer-songwriters uit heel Nederland komen optreden. Ten tijde van de Corona-crisis wordt ook op andere manieren aandacht besteed aan muzikaal Nederland.