Roaming Lands
Roaming Lands neemt je mee op een reis door Amerikaanse woestijnen. Authentieke ballads afgewisseld met stevige grooves slepen je mee terug in de tijd maar met een hedendaagse mindset. Lead zangeres Romy: ‘We zijn zeer geïnspireerd door jaren 70 bands als Fleetwood mac en Crosby, Stills and Nash, maar ook door hedendaagse artiesten als Jade Bird.’ De vijfkoppige band deelt een passie voor rootsy en oprechte songs. In het elektronische muzikale landschap van vandaag de dag brengt Roaming Lands organische en melancholische nummers, recht uit het hart. De band bestaat uit Romy Laarhoven, Rick Linzel, Pablo Sanchez, Mo Bode en Dirk Schonk. 

Het interview met Roaming Lands
In de zomer van 2020 besteedt Podium 107.1 veel aandacht aan acts die zijn geselecteerd voor de Popronde. De band 'Roaming Lands' heeft de lijst ook gehaald! Beluister rechts het interview dat programmamaker Maarten Verduijn op 25 juli 2020 had met zangeres Romy en drummer Dirk. In het interview wordt onder andere gesproken over het ontstaan van de band, de actuele single en de selectie voor de Popronde. 

Links is de clip 'Never Nowhere' van Roaming Lands te zien. Wil je meer weten over de band? Volg ze op Facebook (@roaminglands), Instagram en Spotify. 

logorpl.jpg