top of page

Reversed
Reversed is Rian Evers in samenspel met "en dergelijken". Rian is een troubadour, songwriter, muzikant, theatermaker en reiziger. Overal waar ze gaat, neemt ze haar gitaar mee. Als singer-songwriter schrijft ze Engels en Nederlandstalige liedjes die flirten met bekende genres en tegen het conventionele aan schuren, al is ze daar uiteindelijk veel te koppig voor. Dit resulteert in een repertoire vol eclectische luisterliedjes. De "en dergelijken" zijn een groep Utrechtse muzikanten die in wisselende samenstelling (en met een divers instrumentarium) de liedjes van Rian verrijken. 

Het bezoek aan Podium 107.1
Op 27 augustus bracht Reversed/Rian voor de tweede keer een bezoek aan Podium 107.1. Dit keer werd ze muzikaal bijgestaan door Pepijn Doornenbal en Loes van Hapert. Tijdens het interview vertelde Rian over haar bijzondere plannen: in 2023 wil ze een dubbel-EP uitbrengen. Kort geleden heeft ze daarvoor een crowdfunding-actie gehouden. Verder blikt Rian terug op de zomer, waarin ze een aantal 'Reversed-live-events' heeft georganiseerd. Beluister het interview en de drie LIVE-nummers hieronder terug!

RV2 500.jpg

Meer Reversed?
Zet de website www.rianevers.nl in je favorieten en volg 
haar op Instagram via @rian_reversed

Podium 107.1 is een magazine waarin wekelijks bands en singer-songwriters LIVE komen spelen. Door middel van een interview en een live-set wordt een biografie van een band neergezet. Wil je ook komen spelen in ons programma? Mail dan naar podium@rplwoerden.nl

bottom of page