top of page

Reversed

Reversed is Rian Evers in samenspel met "en dergelijken". Rian is een troubadour, songwriter, muzikant, theatermaker en reiziger. Overal waar ze gaat, neemt ze haar gitaar mee. Als singer-songwriter schrijft ze Engels en Nederlandstalige liedjes die flirten met bekende genres en tegen het conventionele aan schuren, al is ze daar uiteindelijk veel te koppig voor. Dit resulteert in een repertoire vol eclectische luisterliedjes. De "en dergelijken" zijn een groep Utrechtse muzikanten die in wisselende samenstelling (en met een divers instrumentarium) de liedjes van Rian verrijken. 

Het bezoek aan Podium 107.1
Rian bracht op 18 december 2021 voor het eerst een bezoek aan Podium 107.1. Ze nam twee medemuzikanten mee ('en dergelijken'), namelijk Tim Barrie (toetsen en tweede stem) en Cengiz Arslanpay (fluit en modulaire synthesizer). Het interview was vooral gericht op de veelzijdigheid van Rian. Wie is de echte vrouw achter die veelzijdigheid? Is er een rode draad te vinden in de vele verschillende dingen die ze doet? Rian vertelt ook over de orginele koptelefoonconcerten die ze gegeven heeft in Coronatijd. Beluister het interview en de drie LIVE nummers hieronder terug!

Reversed 1 - 500.jpg

Meer Reversed?
- Zet haar website www.rianevers.nl in je favorieten!

- Volg haar op Instagram via @rian_reversed

Podium 107.1 is een magazine waarin wekelijks bands en singer-songwriters LIVE komen spelen. Door middel van een interview en een live-set wordt een biografie van een band neergezet. Wil je ook komen spelen in ons programma? Mail dan naar podium@rplwoerden.nl

bottom of page