top of page

Queen of Hearts
Queen of Hearts is een vierkoppige band die is ontstaan in oktober 2019. Peter Thiadens (drums), Margreet Onneweer (bas) en Mariëlle Thiadens (zang) kenden elkaar al van een vorige formatie en gingen met Erik Nijs (gitaar) verder onder de nieuwe naam. Het repertoire van Queen of Hearts is divers, maar er is één onlosmakelijke verbintenis te vinden tussen alle nummers: rock! De band speelt bekende en minder bekende nummers en werkt sinds kort ook aan eigen materiaal. Tijdens Corona had de band het geluk dat ze zelf konden oefenen in hun studio aan huis. Hierdoor is het repertoire van de band flink uitgebreid en kon na de crisis snel gestart worden met optreden. Zo speelde Queen of Hearts onlangs in muziekcafés in Zeist en op feesten en een bruiloft. 

Het bezoek aan Podium 107.1

Op zaterdag 10 juni bracht Queen of Hearts een bezoek aan Podium 107.1. Zangeres Mariëlle Thiadens was geen onbekende bij RPL: het afgelopen jaar heeft ze als oproepkracht gepresenteerd bij evenementen waar RPL uitzendingen verzorgde. Nu kwam ze haar band presenteren in de studio! Tijdens het interview vertelde de band over de oprichting van de formatie, over hun recente optredens en over hun gemeenschappelijke held 'Samantha Fish'. Verder werd aandacht besteed aan de speciale cigarbox gitaar die gitarist Erik zelf gebouwd heeft. Beluister het item (inclusief de drie LIVE nummers) hieronder terug!

QOFH - 500.jpg

Meer Queen of Hearts?
Volg de band op Facebook! (@QueenOfHeartsRockBand)

Podium 107.1 is een magazine waarin wekelijks bands en singer-songwriters LIVE komen spelen. Door middel van een interview en een live-set wordt een biografie van een band neergezet. Wil je ook komen spelen in ons programma? Mail dan naar podium@rplwoerden.nl

bottom of page