Pocket Knife Army
Zo klein als een zakmes, maar zo groot als een leger. Als dit Utrechtse duo hun instrumenten op een podium ontvouwt, zou je niet geloven dat ze met z'n tweeën zijn. Met roots in rockmuziek en een liefde voor elektronische muziek is hun stijl uniek en intrigerend. Het is niet mogelijk om ze in één genre te vatten. Sommigen zeggen dat ze klinken als het elektronische equivalent van The White Stripes (Analogue Trash UK), anderen vergelijken ze met Kate Bush. De waarheid ligt in het midden, maar voel je uitgenodigd om zelf te luisteren en je eigen mening te vormen.

Het bezoek aan Podium 107.1

Erwin en Desirée van Pocket Knife Army zijn geen onbekenden van Podium 107.1. Als Pocket Knife Army brachten ze al eerder een bezoek aan de studio van RPL, maar ook met andere formaties waren ze al eens te gast. Tijdens het interview praat programmamaker Maarten Verduijn met het duo over hun laatste single, die duidelijk een nieuwe sound laat horen. Ook wordt teruggeblikt op een opdracht die Erwin en Desirée vorig jaar uitvoerden voor Podium 107.1: een 80's cover opnemen in de stijl van Pocket Knife Army. Beluister het interview én de drie LIVE nummers hieronder terug!

Meer Pocket Knife Army?
Volg hen op Facebook en Instagram via @pocketknifearmy en zet de website www.pocketknifearmy.com in je favorieten!

PKA 500.jpg

Podium 107.1 is een magazine waarin wekelijks bands en singer-songwriters LIVE komen spelen. Door middel van een interview en een live-set wordt een biografie van een band neergezet. Wil je ook komen spelen in ons programma? Mail dan naar podium@rplwoerden.nl