top of page

Penvriend

Imre: "Waar wil je over schrijven?"
Twan: "Eitjes."
Imre: "Eitjes?"
Twan: "Ja, eitjes die uit het nest vallen"
Imre: "Waarom?"
Twan: "Dat is toch triest?!"
Imre en Twan zijn oud en jong en schrijven samen liedjes. Ze laten zich inspireren door Bob Dylan, Kurt Vile en die ene van GTST.
Het duo leerde elkaar ooit kennen tijdens een festival, waarna ze contact bleven houden als penvrienden. Uiteindelijk zijn ze samen muziek gaan maken, wat in november 2021 leidde tot hun debuutsingle 'Coming back'. Penvriend begon het jaar 2022 goed met aandacht op 3FM en KX Radio.

Het bezoek aan Podium 107.1
Penvriend bracht op zaterdag 29 januari 2022 een bezoek aan Podium 107.1. Programmamaker Maarten Verduijn had een heel thema rondom hun bezoek gepland: aan de luisteraars werd gevraagd om hun ervaringen met penvrienden en penvriendinnen te delen. Dat leverde mooie reacties op! Imre en Twan gaven een miniconcert: ze speelden vijf nummers LIVE, waaronder een cover van het nummer 'Indiana' van Adrianne Lenker en Buck Meek. Tijdens het interview wordt een beeld geschetst van het ontstaan van Penvriend en vertellen Imre en Twan over hun komende EP. Verder geven ze uitleg bij de bijzondere biografie die ze over zichzelf geschreven hebben. Beluister het item hieronder terug!

Penvriend2 500.jpg

Meer Penvriend?
Je kunt Penvriend op de volgende manieren volgen:
- Facebook (@penvriendmusic)
- Instagram (@penvriend)
- YouTube (@penvriend)

Podium 107.1 is een magazine waarin wekelijks bands en singer-songwriters LIVE komen spelen. Door middel van een interview en een live-set wordt een biografie van een band neergezet. Wil je ook komen spelen in ons programma? Mail dan naar podium@rplwoerden.nl

bottom of page