top of page

Never Been to Berlin
Never Been to Berlin neemt luisteraars mee op reis naar onbekend terrein. Dit zanger/producer-duo, bestaande uit Midnight Phone Carl (Sander Kaatee) en Goossie Dilligans (Goya Buitenhuis), maakt meeslepende Engelstalige dancemuziek en tapt inspiratie uit allerlei genres. Op hun debuutalbum ‘Aha-Erlebnis’ (2020) hoor je betoverende trance, opzwepende pop en ronduit beukende beats. In mei 2022 kwam hun nieuwe EP ‘Junction’ uit met tevens ruimte voor introspectieve luisternummers. Voor september 2023 kijken we uit naar hun volgende EP 'One Step Back', net op tijd voor de 'Popronde'.

Live zetten de jongens keer op keer de hele zaal in vuur en vlam. Met meer dan 50 shows onder de riem hebben ze bewezen dat ze weten hoe ze een feest op gang moeten brengen. Enkele van hun meest opmerkelijke shows zijn Grasnapolsky, FestivalDerAa, Noorderzon, Bevrijdingsfestival Groningen en op House of Pong als afsluiter van de Vengaboys.
 

Het bezoek aan Podium 107.1
Sander en Goya van Never Been to Berlin brachten op 8 juli 2023 een bezoek aan Zomerpodium 107.1. In deze uitzending werd alleen aandacht besteed aan acts die geselecteerd zijn voor de Popronde. Het duo vertelde in de uitzending over hun ontmoeting, over hun opleidingen die totaal niet muziek-georiënteerd zijn en over hun EP's. De verschillende stijlen van de EP's worden aangestipt en de ontwikkeling van Never Been to Berlin kwam uitgebreid ter sprake. Uiteraard werd ook gesproken over de selectie voor de Popronde. Beluister het interview én de drie LIVE-nummers hieronder terug!

Never Been to Berlin  t.jpg

Meer Never Been to Berlin?
Volg de band op Instagram en Facebook!

De video van 'Till It stays', waarover gesproken wordt tijdens het interview. 

Podium 107.1 is een magazine waarin wekelijks bands en singer-songwriters LIVE komen spelen. Door middel van een interview en een live-set wordt een biografie van een band neergezet. Wil je ook komen spelen in ons programma? Mail dan naar podium@rplwoerden.nl

bottom of page