top of page

Nachteind
NACHTEIND is een band uit Brabant met ervaren muziekanten samengesteld rondom singer/songwriter Dennis Wels. De band speelt een mix van pop en rock met krachtige Nederlandstalige teksten. NACHTEIND is spannend en energiek, zowel op plaat en tijdens liveshows. De nieuwe single "Volgend leven" is daar het overtuigende bewijs van.

Het bezoek een Podium 107.1
Singer-songwriter Dennis Wels is geen onbekende van Podium 107.1. Hij bracht al een aantal keer solo een bezoek aan het programma, waarin hij optredens gaf met een sterke emotionele lading. Op 1 juli 2023 kwam hij voor het eerst langs in Woerden met zijn band Nachteind. De bandleden werden uitgebreid voorgestel en de geschiedenis van de band werd doorgelopen. Frontman Dennis heeft een sterke visie: waar wil hij naartoe in de toekomst? Omdat de band te gast was in het 'Zomerpodium' (de zomerse editie van Podium 107.1), werd gevraagd of ze een zomerse plaat wilden coveren. Het resultaat is méér dan verrassend! Beluister het item - inclusief de live-nummers - hieronder terug!

Nachteinda - 500.jpg

Meer Nachteind?
Volg de band op Facebook en Instagram!

Podium 107.1 is een magazine waarin wekelijks bands en singer-songwriters LIVE komen spelen. Door middel van een interview en een live-set wordt een biografie van een band neergezet. Wil je ook komen spelen in ons programma? Mail dan naar podium@rplwoerden.nl

bottom of page