top of page

Moood
Bij het singer-songwriter-duo Moood beleef je een weerspiegeling van hun eigen muzikale reis. De songs die zij schrijven gaan onder andere over het verleggen van grenzen, durven en doen! Herkenbaar voor Moood is het warme stemgeluid van Mieke Hendriks, gedragen door het pure gitaarspel van Marty Jansen. De energie van de twee is te voelen in de zaal en de flow in de songs. Moood speelt graag op culturele festivals, maar ze zijn op hun best op plakken waar er echt luisterend publiek zit. Het duo wil mensen kunnen meenemen in hun verhaal en kunnen raken. 
Zangeres Mieke genoot in 2020 nationale bekendheid. Ze gooide hoge ogen met haar optreden in het tv-programma 'I can see your voice'. 

Het bezoek aan Podium 107.1
Mieke en Marty brachten op zaterdag 16 april een bezoek aan Podium 107.1. Aan het begin van het interview wordt de keuze van de naam Moood toegelicht en komt de vriendschap tussen Mieke en Marty uitgebreid aan bod. Ook vertellen ze over het leukste optreden dat ze tot nu toe hebben gegeven. Verder vertelt Mieke over haar deelname aan het tv-programma 'I can see your voice' en horen we een fragment van haar deelname. Beluister het interview in Podium 107.1 én de drie LIVE-nummers hieronder terug!

IMG_4289.jpg

Meer Moood?
Volg ze op Facebook via @mooodnijmegen en op Instagram via @moood_singersongwriters.

Podium 107.1 is een magazine waarin wekelijks bands en singer-songwriters LIVE komen spelen. Door middel van een interview en een live-set wordt een biografie van een band neergezet. Wil je ook komen spelen in ons programma? Mail dan naar podium@rplwoerden.nl

bottom of page