MINKA
Tintelfrisse Nederlandstalige electropop met een vrolijke rock’n roll vibe. All in. MINKA verwacht maar één ding van je: totale overgave aan de muziek. Dansen, tunnelvisie, verliefdheid, alles is welkom. De Deventerse zangeres weet je te overtuigen met eerlijke teksten en een verslavende cocktail van electro & analoge muziek. Gewapend met haar gitaar en knallende beats daagt ze je uit om buiten de gebaande paden te denken. Vergeet je werk, de wereld, laat maar los. Dans alsof er niemand kijkt. Trouwens.. laat ze maar kijken! 

In het afgelopen jaar was MINKA meerdere malen te gast bij 3FM en kon je haar single ‘Linkervoet Rechtervoet’ voorbij horen komen op de playlist van Radio Veronica. Ze is uitgeroepen tot ‘Cultuurtalent Overijssel’ en werkt momenteel met vaste producer Timon Massop aan haar debuutalbum. Dit najaar is ze o.a. te zien tijdens de popronde en in de grotere poppodia van het land als support act bij de tour van Anneke van Giersbergen.

Het item met MINKA
In 2019 bracht MINKA een bezoek aan de studio's van RPL. Het was voor haar de eerste keer dat ze met haar solo-project naar buiten trad. Sinds die tijd volgen de makers van Podium 107.1 haar op de voet. Op 31 juli 2021 had programmamaker Maarten Verduijn een telefonisch interview met haar. In het interview wordt onder andere gesproken over de grote belangstelling voor het nummer 'Linkervoet rechtervoet' en over het winnen van de Cultuurprijs Overijssel. Ook komt een opvallende droom van MINKA ter sprake en wordt over de selectie voor de Popronde gepraat. Beluister het item hieronder terug!

MINKA_Linkervoet Rechtervoet_ SINGLE HOES (002).jpg

Meer MINKA?

- Volg haar op Facebook via @minka.nl en op Instagram via @minka_nl;
 

- Zet haar website www.minka.nu in je favorieten;
 

- Bel haar wanneer je wilt op nummer 06 - 8350 6656

Podium 107.1 is een magazine op RPL Woerden waarin wekelijks bands en singer-songwriters uit heel Nederland komen optreden. Ten tijde van de Corona-crisis wordt ook op andere manieren aandacht besteed aan muzikaal Nederland.