Melle Jutte

Melle Jutte is een dj, producer en singer-songwriter uit Amsterdam. In 2016 bracht hij zijn debuut-EP 'Maya Got Lost' uit en toerde hij door Europa en Azië. Hierna ging hij een samenwerking aan met Pete Philly.  Na veel muziek te hebben gemaakt met Pete begon zijn solo project weer te kriebelen. Met releases als 'Man Up And Create' en 'Up To You' is Melle Jutte teruggekeerd als herboren artiest en is hij helemaal klaar om nieuw werk de wereld in te blazen. Zijn beslissing om zelf te gaan zingen zorgde voor een nieuwe ontwikkeling in zijn muzikale geluid en een scala aan nieuwe mogelijkheden. In 2020 werd Melle geselecteerd voor de Popronde. 

Het item met Melle Jutte
Op zaterdag 16 januari had programmamaker Maarten Verduijn een telefonisch interview met Melle. In het interview wordt een snelle reis door de tijd gemaakt, waarin alle hoogtepunten van zijn carrière worden aangestipt. De reis begint op het moment waarop Melle dertien jaar is en voor het eerst een muziekinstrument aanraakt. Beluister het interview hieronder terug!

Melle Jutte.jpg

Podium 107.1 is een magazine op RPL FM waarin wekelijks bands en singer-songwriters uit heel Nederland komen optreden. Ten tijde van de Corona-crisis wordt ook op andere manieren aandacht besteed aan muzikaal Nederland.