Max Horák
Ken je dat gevoel? Wanneer je zoveel energie in je hebt dat je niet anders kan dan bewegen? Dat je op wat voor manier dan ook mee wilt gaan in dat explosieve gevoel? Max Horák had dat gevoel en stopte dit in zijn muziek. “Als kind zong ik altijd al keihard in de auto mee, ook al kende ik de taal, tekst of melodie niet, ik pakte mijn luchtgitaar erbij en de show was on!” 
Explosief, energiek en catchy dat kun je verwachten tijdens het luisteren naar de muziek van Max Horák. Euforische gitaarnoten, een rauwe stem en melodieën die voor de rest van de week niet meer uit je hoofd gaan. Deze ingrediënten vormen de basis van de gitaarpop die de 21-jarige Max Horák in de wereld brengt. 
Inspiratie haalt hij voornamelijk uit het dagelijks leven. Max Horák komt oorspronkelijk uit Zeeuws-Vlaanderen en studeert nu gitaar aan het Conservatorium van Rotterdam. Zijn EP zal dit jaar verschijnen. De eerste twee singles zijn nu alvast te beluisteren op spotify.

 

Het item met Max Horák
Op 22 mei 2021 sprak programmamaker Maarten Verduijn met Max. Aanleiding waren de nieuwe singles die Max eerder dit jaar in de wereld had gebracht. In het interview vertelt hij over opgroeien in Zeeuws Vlaanderen, over studeren aan het Conservatorium en over zijn nieuwe EP. Beluister het item hieronder terug!

max.jpg

Podium 107.1 is een magazine op RPL FM waarin wekelijks bands en singer-songwriters uit heel Nederland komen optreden. Ten tijde van de Corona-crisis wordt ook op andere manieren aandacht besteed aan muzikaal Nederland.