top of page

Mark Werkman

Mark Werkman schrijft en zingt Nederlandstalige luisterliedjes. Zijn nummer bevatten verhalen over de ietwat ongemakkelijke kant van het leven. Waarom? ‘Omdat niet iedereen een blije, lachende, reizende Instagrammer is.' Daarnaast geeft hij je ook een kijkje in het leven van Josefien. Ex soap-ster. Getrouwd met De Schrijver en een fijn leven. Toch?

Het bezoek aan Podium 107.1
Mark Werkman bracht op 28 mei 2022 een bezoek aan Podium 107.1. Hij was geen onbekende van het programma: in 2019 bracht hij al eens een bezoek aan de RPL studio en ook tijdens Coronatijd hield hij contact door met een aantal bijzondere covers mee te werken aan thema-uitzendingen. Dat laatste was bijzonder, want Mark zei ooit dat hij 'niet zo'n cover-artiest is'. Tijdens het bezoek op 28 mei vertelde Mark over zijn muzikale verleden en over de nummers over zijn creatie Josefien. Ook heeft hij een primeur: hij speelde voor het eerst drie nummers die over hemzelf gaan! Beluister het interview en de drie LIVE nummers hieronder terug!

Meer Mark?
Volg hem op Facebook (@Markwerkmanliedjesmaker) en Instagram (@markwerkman_liedjesmaker). Zet zijn website www.markwerkman.nl in je favorieten!

Mark Werkman 1 - 500.jpg

Podium 107.1 is een magazine waarin wekelijks bands en singer-songwriters LIVE komen spelen. Door middel van een interview en een live-set wordt een biografie van een band neergezet. Wil je ook komen spelen in ons programma? Mail dan naar podium@rplwoerden.nl

bottom of page