Mark Werkman

Mark schrijft al vanaf zijn 16e zijn eigen nummers. Dat begon met punk en is via electronica gegaan naar Americana en vervolgens naar Nederlandstalige liedjes. Echte luisterliedjes. Makkelijk in het gehoor en een beetje poppy. Met teksten die zich kenmerken door de ietwat ongemakkelijke kant van het leven te laten zien. ‘Omdat niet iedereen een blije, lachende, reizende en gezonde instagrammer is’. Anno 2021 is Mark bezig met het schrijven van liedjes en het opnemen van covers. Hij kijkt er naar uit om na de Corona-crisis het podium weer te kunnen betreden! (bron: markwerkman.nl).

De uitzending van 23 januari 2021
Op zaterdag 23 januari maakte Podium 107.1 een speciale special over de jaren '90. Mark werd door programmamaker Maarten Verduijn gevraagd om een 90's cover op te nemen. Mark twijfelde geen moment en hij ging met de opdracht aan de slag. Hij nam twee nummers op, namelijk 'Brain Tag' van Bettie Serveert en 'We're going to Ibiza' van de Vengaboys. Uiteindelijk koos Mark ervoor om 'Brain Tag' aan te leveren. Echter... voor de bezoekers van deze website zijn beide nummers te horen! Luister hieronder het item met Mark terug, met aansluitend ook de cover van de Vengaboys!

Mark Werkman - site.jpg

Wil je meer weten over Mark? Check dan zijn website www.markwerkman.nl. Ook kun je hem volgen op Facebook via @markwerkmanliedjesmaker en op Instagram via @markwerkman_liedjesmaken. 

logorpl.jpg

Podium 107.1 is een magazine op RPL FM waarin wekelijks bands en singer-songwriters uit heel Nederland komen optreden. Ten tijde van de Corona-crisis wordt ook op andere manieren aandacht besteed aan muzikaal Nederland.