Marjorie
Marjorie is een 24-jarige songwriter in hart en nieren. Waar zij steun vindt in haar gitaar en piano, geeft zij gevoel aan haar teksten. Ze is een creatieve vrouw die naast de muziek onder andere actief is als graphic designer en mediavormgever. In 2020 is ze begonnen met een opleiding aan de Wisseloord Academy. Op 20 maart 2021 verscheen haar allereerste single 'Good People'. 

Het item met Marjorie
Programmamaker Maarten Verduijn had de muziek van Marjorie ontdekt bij de aanmeldingen voor Popronde 2021. Tijdens de uitzending van 20 maart belde hij met haar om de luisteraar ook met haar kennis te laten maken. Tijdens het interview vertelt Marjorie over haar verschillende creatieve bezigheden, de nieuwe opleiding die ze volgt aan de Wisseloord Academy en de rol die haar Indische roots in haar leven heeft. Beluister het interview hieronder terug!

Meer Marjorie?
Volg haar via Instagram via @marjorievanharen.

marjorie.jpg

Podium 107.1 is een magazine op RPL FM waarin wekelijks bands en singer-songwriters uit heel Nederland komen optreden. Ten tijde van de Corona-crisis wordt ook op andere manieren aandacht besteed aan muzikaal Nederland.