MARJORIE
MARJORIE is een 24-jarige songwriter in hart en nieren. Waar zij steun vindt in haar gitaar en piano, geeft zij gevoel aan haar teksten. Ze is een creatieve vrouw die naast de muziek onder andere actief is als graphic designer en mediavormgever. In 2020 is ze begonnen met een opleiding aan de Wisseloord Academy. Op 20 maart 2021 verscheen haar allereerste single 'Good People'. Dit nummer bestaat uit een vol, orkestraal geluid, maar momenteel focust ze zich het meest op het pure geluid van een gitaar of piano in combinatie met haar zangstem.

Het item met Marjorie
Programmamaker Maarten Verduijn had de muziek van Marjorie ontdekt bij de aanmeldingen voor Popronde 2021. Tijdens de uitzending van 20 maart maakte hij telefonisch kennis met haar, om haar vervolgens uit te nodigen om op 26 juni live te komen spelen in Podium 107.1. Tijdens het interview vertelt Marjorie onder andere over haar helden, over haar optreden aan de Wisseloord Academy en over alle gebeurtenissen rondom het verschijnen van haar single 'Good People'. Beluister het item hieronder terug!

MARJORIE 2.jpg

Meer Marjorie?
Volg haar via Instagram via @marjorievanharen. Ze de website www.marjorievanharen.nl in je favorieten!

Podium 107.1 is een magazine op RPL FM waarin wekelijks bands en singer-songwriters uit heel Nederland komen optreden. Ten tijde van de Corona-crisis wordt ook op andere manieren aandacht besteed aan muzikaal Nederland.