Marijn Zwart
Begin 2021 bracht Marijn Zwart haar debuutsingle Dicht Bij Mij uit. En met de kwetsbare, rauwe liedjes die de singer-songwriter maakt, laat ze je ook écht dichtbij komen. Dicht bij alle emoties, onzekerheden en uitdagingen die ze in het dagelijks leven tegenkomt. Oprechte teksten geven je een intiem kijkje in het hoofd van een eeuwige twijfelaar, van een dromer. Soms ontroerend, soms catchy en soms regelrecht ongemakkelijk: alles komt voorbij. Alles komt dichtbij. Want waar het afgelopen jaar voor velen misschien een tijd was van afstand, was het voor Marijn vooral een jaar van toenadering. Met haar eigen online shows kwam ze zomaar in de woonkamers van het publiek terecht, en vanuit die woonkamers rolde ze regelrecht door naar de voorprogramma’s van Van Piekeren en WIES. Voor de nazomer van 2021 staat er een nieuwe single op de planning. Het liefst laat ze die horen op een podium met echte mensen in de zaal. Maar mocht dat niet kunnen, dan kom je Marijn Zwart online wel weer tegen. Want dichtbij zijn kan ook prima op afstand.

Het bezoek aan Podium 107.1
Begin 2019 leerden we Marijn kennen toen ze in onze studio nummers kwam spelen van haar Engelstalige project 'Mars'. In augustus 2021 kwam ze terug met de Nederlandstalige muziek die ze onder haar eigen naam uitbrengt. In het interview vertelt ze over de ontwikkeling die ze de afgelopen jaren heeft doorgemaakt, over de bijzondere woordspelingen in haar nummers en over haar 'moeilijke hoofd'. Marijn stelde zich in het interview én haar live-nummers heel kwetsbaar op, wat het item tot een indrukwekkend geheel maakte. Luister het interview én de LIVE nummers hieronder terug!

Marijn Zwart 1.jpg

Meer Marijn Zwart?
Volg haar op Facebook en Instagram via @marijnzwart.liedjes!

Podium 107.1 is een magazine op RPL Woerden waarin wekelijks bands en singer-songwriters uit heel Nederland komen optreden. Ten tijde van de Corona-crisis wordt ook op andere manieren aandacht besteed aan muzikaal Nederland.