top of page

Marcel Verbeek
Marcel Verbeek (Eindhoven, 1979) debuteerde in 2011 met het sfeervolle album Days to come, dat goed werd ontvangen. Vele optredens volgden. Marcel speelde samen met onder anderen zangeres Anneke van Giersbergen en meestergitarist Harry Sacksioni. In 2014 volgde de EP The Widow’s Waltz, met daarop diverse samenwerkingen. In 2016 begon Marcel – samen met leden van countryformatie Savannah uit Tilburg – het project ‘Bluebird café’. Bluebird café speelt akoestische theaterconcerten met liedjes van singer-songwriters als James Taylor, Paul Simon, Crosby, Stills, Nash and Young, Venice én eigen werk. 
Op 6 november presenteerde Marcel zijn derde solo-album: ‘Let the healing begin’. Daarop staan acht liedjes, opgenomen in zijn thuisstudio in tijden van corona. Voor dit album riep Marcel de hulp in van producer Ton Snijders – onder andere bekend als toetsenist van Frank Boeijen. 


 

Het bezoek aan Podium 107.1
Op zaterdag 12 november 2022 bracht Marcel een bezoek aan Podium 107.1. Het verhaal achter zijn nieuwe plaat 'Let the healing begin' stond centraal. Hij vertelt onder andere uitgebreid over het nummer Suzan, dat over zijn zus gaat die hij nooit heeft gekend. De recente albumpresentatie in de Thiemeloods in Nijmegen komt uiteraard ook ter sprake. Verder vertelt Marcel over het project Bluebird Café. Natuurlijk speelde hij drie nummers LIVE in de uitzending, waarop enthousiast werd gereageerd door luisteraars. Beluister het item (inclusief de live-nummers) hieronder terug!

Marcel Verbeek 1 - 500.jpg

Meer Marcel Verbeek?
Volg hem op Facebook via @marcelverbeekmusic en zet de website www.marcelverbeek.nl in je favorieten!

Podium 107.1 is een magazine waarin wekelijks bands en singer-songwriters LIVE komen spelen. Door middel van een interview en een live-set wordt een biografie van een band neergezet. Wil je ook komen spelen in ons programma? Mail dan naar podium@rplwoerden.nl

bottom of page