top of page

Marcel Vaandrager
Marcel Vaandrager is een veelzijdig man. Hij is onder andere dichter, uitgever, theatermaker. Hij heeft meerdere malen een bezoek gebracht aan Podium 107.1 in verschillende hoedanigheden, bijvoorbeeld als columnist of als onderdeel van het (inmiddels opgeheven) trio 'De Troubabrours'. Sinds 2015 is hij rond Sinterklaas altijd te horen in Podium 107.1 als sneldichter: in razendsnel tempo schrijft hij gedichten op maat voor luisteraars. 

Het bezoek aan Podium 107.1
Op zaterdag 3 december was Marcel weer te gast in Woerden. Het was een gezellige uitzending, waarbij ook singer-songwriter Anouk Holt te gast was voor een live-optreden. Aan het begin van de uitzending werd Marcel door middel van een interview kort geïntroduceerd. Hij vertelde o.a. over zijn recente single 'Het Rokerslied'. Beluister het interview hieronder terug!

Het eerste gedicht schreef Marcel in opdracht van Baukje, een trouwe luisteraar uit Friesland. Baukje wilde graag een gedicht laten schrijven voor haar goede vriendin Greetje. Beluister hieronder het gesprek tussen Bauke en Marcel én natuurlijk het resultaat!

Foto onder: Marcel schrijft in een stukje in het gastenboek van Podium 107.1:

Marcel 2 - 500.jpg
Marcel 1 - 500.jpg

Het tweede gedicht schreef Marcel voor Annemijn. Annemijn houdt zichzelf ook bezig met de dichtkunst, dus 'een dichter schreef een gedicht voor een dichter'. Ze wilde graag een tekst voor haar moeder. Beluister het gesprek tussen Annemijn en Marcel (en het resultaat) hieronder terug!

Meer Marcel?

Zet de website www.marcelvaandrager.nl in je favorieten en check zijn nieuwe single 'Het Rokerslied' op Spotify!

Podium 107.1 is een magazine waarin wekelijks bands en singer-songwriters LIVE komen spelen. Door middel van een interview en een live-set wordt een biografie van een band neergezet. Wil je ook komen spelen in ons programma? Mail dan naar podium@rplwoerden.nl

bottom of page