top of page

Lounge Avenue
Lounge Avenue is een trio dat standards speelt uit de easy jazz en jazz pop. Het trio bestaat uit Jorien Launspach (saxofoon), Yvonne Leeftink (toetsen) en Martin Schouten (drums). Bij alle nummers die zij spelen staat de herkenbaarheid en de relaxte sfeer van het nummer voorop waarbij ballads en uptempo nummers elkaar mooi afwisselen. Lounge Avenue haalt z'n inspiratie uit artiesten uit Gregory Porter en Norah Jones, maar ook uit saxofonisten als Kenny G en Stan Getz. Optredens van Lounge Avenue zijn de perfecte manier om invulling te geven aan een live performance met easy-listening muziek. Sax, piano en slagwerk staan garant voor een fijn optreden met lounge muziek in zijn meest pure vorm!
 

Het bezoek aan Podium 107.1
Lounge Avenue bracht voor het eerst een bezoek aan Podium 107.1 op 12 november 2022. Het drietal vertelde in de uitzending uitgebreid over de rijke geschiedenis van de groep. Mooie herinneringen werden aangestipt, zoals een muzikale tour door Frankrijk in een oude DAF-bus. Ook komen bijzondere optredens bij Nederland Muziekland en Nederland Zingt ter sprake. Uiteraard speelt Lounge Avenue drie nummers LIVE. Beluister het item hieronder terug!

Meer Lounge Avenue?
Zet de website www.lounge-avenue.nl in je favorieten!

Lounge Avenue  -  500.jpg

Podium 107.1 is een magazine waarin wekelijks bands en singer-songwriters LIVE komen spelen. Door middel van een interview en een live-set wordt een biografie van een band neergezet. Wil je ook komen spelen in ons programma? Mail dan naar podium@rplwoerden.nl

bottom of page