Louise
Louise de Zeeuw (2002) is een zangeres & songwriter uit Den Haag. Ze maakt al van jongs af aan muziek en is in 2017 begonnen haar eigen liedjes te schrijven. Louise zingt en begeleid zichzelf – ook live - op de gitaar of ze wordt ondersteund door een band. Haar feel good popliedjes hebben soms een serieuze ondertoon, of zetten je aan het denken, maar door haar frisse, heldere stemgeluid en speelse manier van zingen, wordt het nergens zwaar of emo. Lekkere melodieën en instant meezingrefreinen in combinatie met Louise’s ‘girl next door’ verschijning, maken haar een graag geziene podiumgast. De teksten van Louise gaan over eigen ervaringen, dingen die gebeuren in de wereld en andere onderwerpen die zij belangrijk vindt, zoals mentale gezondheid en gelijkheid tussen alle mensen. Ze is geïnspireerd door de teksten en muziek van Ariana Grande.

Het bezoek aan Podium 107.1
Louise bracht op 21 mei 2022 voor het eerst een bezoek aan Podium 107.1. Louise vertelde over de start aan het conservatorium van Enschede. Ook komt ter sprake hoe zij naar de wereld kijkt: heeft ze soms echt het gevoel dat de hele wereld tegen haar is? Verder vertelt Louise hoe ze ooit een bijzonder nummer voor een belangrijk persoon schreef: haar oma. De nummers die Louise tijdens de uitzending speelde, maakten diepe indruk op de aanwezigen. Her en der werd een traan gelaten! Beluister het interview én de drie LIVE nummers hieronder terug!

Louise 1 - 500.jpg

Meer Louise?
Volg haar op Facebook (@louiseofficial) en op Instagram (@louisezeeuw)!

Podium 107.1 is een magazine waarin wekelijks bands en singer-songwriters LIVE komen spelen. Door middel van een interview en een live-set wordt een biografie van een band neergezet. Wil je ook komen spelen in ons programma? Mail dan naar podium@rplwoerden.nl