top of page

Lola Cedès
Lola Cedès is een eigenzinnige singer-songwriter uit Zeist. Ze vertelt haar verhalen door in verbinding te staan met de natuur: het bos, een sterrennacht, de wisselende seizoenen. Het doorgronden van de mensen om haar heen, zijn bronnen van inspiratie voor het schrijven van haar muziek. Lola studeerde aan de Pop Academie in Utrecht en Codarts te Rotterdam.

Het bezoek aan Podium 107.1
Op zondag 24 september stond Woerden in het teken van de Popronde. De artiesten van het rondreizende festival gaven optredens op elf locaties van de stad en de studio van RPL was één van die locaties. Het team van Podium 107.1 verzorgde een uitzending van vier uur, waarbij publiek welkom was. Lola Cedès was de afsluitende act van de middag. Ze speelde een kleine akoestische set met haar gitarist. Programmamaker Maarten Verduijn ging met haar in gesprek. Lola vertelde over het Conservatorium, over het ontstaan van haar singer 'Satelliet' en over de inspiratie die ze haalt uit het doorgronden van mensen. Verder komt haar samenwerking met Jet van der Steen ter sprake, evenals haar deelname aan de Popronde. Beluister het item (inclusief de vier live-nummers) hieronder terug!

Meer Lola Cedès?
Volg haar op Instagram via @lolacedes!

Logo_RPLWoerden_2019 klein.jpg

Podium 107.1 is een magazine waarin wekelijks bands en singer-songwriters LIVE komen spelen. Door middel van een interview en een live-set wordt een biografie van een band neergezet. Wil je ook komen spelen in ons programma? Mail dan naar podium@rplwoerden.nl

bottom of page