top of page

Lina Maria
Lina Maria is een singer songwriter die vanaf 2021 haar eigen muziek voor het eerst naar buiten heeft gebracht en tevens te zien was in het laatste seizoen van The Voice Of Holland in 2022. Haar zangrepertoire varieert van jazz, soul en blues tot r&b, hoewel haar eigen muziek zich meer uit in een mix van warme, liefdevolle akoestische sounds met een kwetsbaar randje. Deze combinatie maakt haar een veelzijdige artiest die zichzelf nog maar net is begonnen te ontwikkelen tot nieuwkomer in de Nederlandse muziekscene.

Het bezoek aan Podium 107.1
Lina Maria bracht op zaterdag 26 februari 2022 een bezoek aan Podium 107.1. Ze speelde twee nummers akoestisch en op één nummer werd ze begeleid door middel van een backing track. Hiermee wilde ze laten horen hoe ze op het podium echt kan klinken. Lina is geen onbekende voor Podium 107.1: in december 2017 was ze voor het eerst te gast om de backing vocals voor singer-songwriter Fabian te verzorgen. Anno 2022 timmert ze aan de weg met eigen muziek, waarvan twee prachtige singles in 2021 al de voorbode waren. Tijdens het interview vertelde ze over haar creatieve veelzijdigheid en haar deelname aan The Voice of Holland, die in 2022 door bekende omstandigheden op een vervelende manier eindigde. Ook vertelt ze het mooie verhaal achter het nummers 'Sunny Ways', dat ter plekke in de studio wat emoties oproept. Beluister het interview en de drie LIVE nummers hieronder terug!

Lina Maria 1 - 500.jpg

Meer Lina Maria?

Volg haar op Facebook (@linamaria.official) en op Instagram via (@lina.maria_music)!

Podium 107.1 is een magazine waarin wekelijks bands en singer-songwriters LIVE komen spelen. Door middel van een interview en een live-set wordt een biografie van een band neergezet. Wil je ook komen spelen in ons programma? Mail dan naar podium@rplwoerden.nl

bottom of page