top of page

Kiwi Club
Kiwi Club is een electronic duo uit Leiden, bestaande uit Chris Tieken en Giel Borsboom. Het duo combineert dromerige gitaarlagen met melodische techno beats, synths en loops, wat leidt tot een continue live-set die elke keer iets anders uitpakt. Invloeden zijn Darkside, Tycho, Bonobo en Joachim Pastor.

Het bezoek aan Podium 107.1
Op 25 september 2022 was de studio van RPL één van de elf locaties van Popronde Woerden. Die middag traden vijf acts op in de studio, waarvan Kiwi Club de laatste was. Chris en Giel speelden drie tracks waarbij ze bestaande concepten gebruiken als basis voor improvisatie. In het interview vertelde het duo over het ontstaan van hun act en over de manier waarop ze samenwerken. Is het waar dat Giel de dominante van de twee is? En waarom stelt programmamaker Maarten Verduijn voor om 'Kiwi Club-bingo' te spelen? Beluister het interview en de drie live-tracks hieronder terug om antwoord te krijgen op deze vragen!

Podium 107.1 is een magazine waarin wekelijks bands en singer-songwriters LIVE komen spelen. Door middel van een interview en een live-set wordt een biografie van een band neergezet. Wil je ook komen spelen in ons programma? Mail dan naar podium@rplwoerden.nl

Kiwi Club 1 - 500.jpg
bottom of page