Kaya Vitalis
Kaya Vitalis is een 21-jarige Songwriter en zangeres, die unieke popnummers schrijft en produceert. Ze wordt regelmatig geïnspireerd door artiesten zoals Imagine Dragons, Twenty-one Pilots en Billie Eilish. Op dit moment studeert Kaya songwriting op de popafdeling van Codarts Rotterdam.

Het bezoek aan Podium 107.1
Op zaterdag 13 november bracht Kaya voor het eerst een bezoek aan Podium 107.1. In het interview worden de opvallende dingen op haar muzikale CV doorgenomen, zoals haar debuut-EP in 2018, haar plotselinge samenwerking met Femke Weidema en de start aan het conservatorium van Rotterdam. Ook komt de herkomst van de artiestennaam van Kaya ter sprake: waarom noemt ze zich Kaya Vitalis terwijl ze eigenlijk Kaya van der Heide heet? Beluister het interview én de drie LIVE-nummers hieronder terug. 

Meer Kaya?
Volg haar op Facebook via @VitalisKaya en op Instagram via @kayavitalis!

kaya 3 500.jpg

Podium 107.1 is een magazine waarin wekelijks bands en singer-songwriters LIVE komen spelen. Door middel van een interview en een live-set wordt een biografie van een band neergezet. Wil je ook komen spelen in ons programma? Mail dan naar podium@rplwoerden.nl