Juan Juan
Juan Juan maakt alt country met Latijns-Amerikaanse invloeden. De muzikale feel van wordt Wilco gemixt met de creatieve afwijking van Devendra Banhart. Juan Juan schept muzikaal een ruimte, een nieuw land, waar drie werelden (zijn eigen, de USA, en Latijns-Amerika) samenkomen, vormt het om tot iets nieuws, en noemt het ‘New Mexico’!

Het Debuut album ‘New Mexico’ (nov 2020) is erg goed ontvangen door pers en opgenomen in meerdere indie-playlists op Spotify en Deezer.  De plaat is  mede geproduceerd en opgenomen op een 4 track cassette recorder door de gerenommeerde alternatieve producer Casper van der Land en Gemasterd door Grammy genomineerde Attie Bauw. Juan Juan speelt dit najaar o.a. op  ‘Le Guess Who’ en reist door het hele land met de Popronde. Geselecteerd door OOR magazine als Oor talent.

Het bezoek aan Podium 107.1

Op zondag 26 september vond Popronde Woerden plaats. De studio van RPL was die dag één van de locaties van dit rondreizende festival. Dat betekende dat vier artiesten die geselecteerd waren, een exclusieve radiosessie zouden geven. Juan Juan was de laatste in de rij artiesten die het podium mochten betreden! Direct na zijn Popronde-optreden in Podium Bredius kwam hij naar de studio. Hij speelde vier nummers solo. Tijdens het interview werd gesproken over de debuutplaat, zijn roots in de regio Woerden en over zijn huidige Popronde-avontuur. Beluister het item (inclusief de vier live-nummers) hieronder terug!

Juan Juan 1 500x200.jpg

Meer Juan Juan?
Zet de website www.juanjuanmusic.com in je favorien! Volg Juan Juan op Facebook via @juanjuanofficial en op Instagram via @juanjuaninstas.

Podium 107.1 is een magazine op RPL Woerden waarin wekelijks bands en singer-songwriters uit heel Nederland komen optreden. Ten tijde van de Corona-crisis wordt ook op andere manieren aandacht besteed aan muzikaal Nederland.