Jordi Martin

Jordi Martin is een gepassioneerde singer-songwriter met pop rock invloeden. Op jonge leeftijd besloot hij al heel snel dat hij gitaar en zang wilde combineren en zoveel mogelijk mensen daarvan wilde laten genieten. Na jaren van hard werken belandde zijn carrière in 2017 op een dood spoor. Zonder focus en niet meer weten wat te doen, ontmoette hij een van zijn idolen Ed Sheeran, die de inspirerende woorden zei: “Go for it man, you`re a great singer songwriter. Don`t have a plan B.” En zo geschiedde. Met zijn onuitputtelijke energie en drive om pure, oprechte songs met een krachtig verhaal te vertellen, en zijn intense interpretatie in gitaarspel en performance, zoekt Jordi altijd de positieve connectie tussen hem en het publiek. Met melodieën die prettig in het gehoor liggen, muziek die recht uit het hart komt en zijn sympathieke uitstraling, weet Jordi al jaren de harten te beroeren van vele fans. Iets waar hij heel, heel erg gelukkig van wordt! (bron: www.unclepmusic.com)

De uitzending van 23 januari
Op zaterdag 23 januari maakte Podium 107.1 een speciale special over de jaren '90. Programmamaker Maarten Verduijn benaderde Jordi met de vraag of hij een cover zou willen opnemen uit dit decennium. Jordi deed dit graag en hij stuurde een originele bewerking van het nummer 'Walking in Memphis' van Marc Cohn in. Beluister het item met Jordi rechts terug! 
Op 30 januari besteedt Podium 107.1 aandacht aan nieuwe muziek van Jordi. 

Podium 107.1 is een magazine op RPL FM waarin wekelijks bands en singer-songwriters uit heel Nederland komen optreden. Ten tijde van de Corona-crisis wordt ook op andere manieren aandacht besteed aan muzikaal Nederland. 

Foto: Wouter Ransijn
Wil je meer over Jordi te weten komen? Volg hem op Facebook via @jordimartinmusic of op Instagram via @thisisjordimartin. 

logorpl.jpg