top of page

Jonathan van Vliet
Een treinconducteur die 's ochtends vroeg enthousiast zijn aankondigingen doet, de veel te dikke kat in het raam van de buurvrouw, en de geur van verse koffie. Alledaagse dingen, die voor Jonathan gelijk staan aan geluk. Die kleine momentjes van verwondering beschrijft hij in zijn liedjes die spreken tot het gevoel en doen denken aan Gerard van Maasakkers, Spinvis en Boudewijn de Groot. Met zijn warme stem en akoestische gitaar nodigt hij je uit om lekker in je meest comfortabele stoel te gaan zitten en weer helemaal tot jezelf te komen. 

Het bezoek aan Podium 107.1
Jonathan bracht op 3 september 2022 voor de tweede keer een bezoek aan Podium 107.1. Hij speelde drie Nederlandstalige nummers en hij praatte de luisteraars bij over zijn recente muzikale bezigheden. Een aantal jaar geleden maakte hij de switch van zijn werk als loodgieter naar een opleiding aan het Conservatorium. Jonathan vertelt ons hoe die eerste periode is bevallen. Ook vertelt hij waarom hij het zo belangrijk vindt om aandacht te hebben voor de kleine dingen en om bewust te leven. Maakt dit hem een mindfulness-master? Beluister het interview en de drie LIVE-nummers hieronder terug!

Jonathan van Vliet - 500.jpg

Podium 107.1 is een magazine waarin wekelijks bands en singer-songwriters LIVE komen spelen. Door middel van een interview en een live-set wordt een biografie van een band neergezet. Wil je ook komen spelen in ons programma? Mail dan naar podium@rplwoerden.nl

bottom of page