Jonathan van Vliet
Gewoon Jonathan, dat is hoe hij zichzelf omschrijft. Wat hij belangrijk vindt? Het unieke vinden in het alledaagse. Hij beschrijft die kleine momentjes van dagelijks geluk in zijn liedjes die doen denken aan Gerard van Maasakkers, Spinvis en Boudewijn de Groot. Met zijn warme stem en akoestische gitaar nodigt hij je uit om even lekker te gaan zitten en weer helemaal tot jezelf te komen.

Het bezoek aan Podium 107.1
Jonathan bracht op 12 maart 2022 voor het eerst een bezoek aan Podium 107.1. Jonathan maakte ooit muziek onder de naam 'Johnny Fleet', maar sinds komt treedt Jonathan op onder zijn eigen naam én maakt hij Nederlandstalige liedjes. Het interview tijdens de uitzending begint tijdens de middelbare schooltijd van Jonathan, die hij doorbracht op het Marnix College in Ede. Vervolgens wordt een verbale reis gemaakt langs Jonathan's eerste studio-opnames, het voorprogramma van Roos Blufpand en de start aan het conservatorium van Enschede. Uiteraard komen ook zijn toekomstplannen uitgebreid aan de orde. Beluister het interview en de drie LIVE nummers hieronder terug!

Jonathan van Vliet 2.jpg

Podium 107.1 is een magazine waarin wekelijks bands en singer-songwriters LIVE komen spelen. Door middel van een interview en een live-set wordt een biografie van een band neergezet. Wil je ook komen spelen in ons programma? Mail dan naar podium@rplwoerden.nl