top of page

John Notlennon
Zijn wieg stond in Nederland. Maar zijn hart ligt in Liverpool. Als zanger / gitarist van een Beatles tribute act gaf hij optredens in heel Europa. Hij deed een tournee langs diverse grote steden in de Filipijnen. En als straatmuzikant speelde hij op de pleinen van Londen, de boulevards van Cannes en de oude binnensteden van Bretagne. Nu speelt hij solo als John Notlennon, met akoestische gitaar en zang. In de rol—en outfit—van Beatle John Lennon neemt hij het publiek mee terug naar de swinging sixties en rocking fifties. Met een vleugje Everly Brothers, een snufje Buddy Holly, een beetje Elvis en heel veel Beatles.

Het bezoek aan Podium 107.1
Op zaterdag 28 mei 2022 bracht John Notlennon (Ramon) een bezoek aan Podium 107.1. Zijn aanwezigheid was niet te missen: hij klonk niet alleen als John Lennon, maar in de studio had hij ook de kledingstijl van John Lennon aangenomen. Hij speelde vier nummers van de Beatles LIVE, waarmee hij een geweldige retrosfeer wist neer te zetten. Tijdens het interview vertelde hij over zijn interesse voor muziek uit de 50's en 60's en over zijn internationale verleden als rondtourend muzikant. Ook lichtte hij een tipje van de sluier op van zijn andere acts. Zo struint hij ook de podia af als 'Buddy Jolly' met hits als 'Peggy Sue'! Beluister het interview en de LIVE nummers hieronder terug.

John Notlennon - 500.jpg

Meer John Notlennon?
Volg hem op Instagram via @john_notlennon!

Podium 107.1 is een magazine waarin wekelijks bands en singer-songwriters LIVE komen spelen. Door middel van een interview en een live-set wordt een biografie van een band neergezet. Wil je ook komen spelen in ons programma? Mail dan naar podium@rplwoerden.nl

bottom of page