top of page

Jhilani Wijsman
Jhilani Wijsman vertaalt oprechte emoties naar laidback songs met een Nederpopsound waarin soul een grote rol speelt. 

Jhilani weet hoe hij, vergezeld met zijn gitaar, zijn publiek moet raken. Geïnspireerd door muzikanten als Bill Withers en Beres Hammond is de Hagenees sinds 2015 op verschillende podia en festivals te zien. Na zijn laatste single “Terug naar mij” en zijn deelname in de solotour van ALAIN CLARK is de 36 jarige muzikant klaar om in heel de BENELUX zijn geluid te laten horen!

Het bezoek aan Podium 107.1
Jhilani bracht een bezoek aan Podium 107.1 op zaterdag 8 oktober 2022. Hij speelde drie nummers live en hij werd uitgebreid geïnterviewd. Tijdens het gesprek vertelde hij over zijn band met de stad Den Haag, maar ook over de chronische ziekte waar hij mee kampt - sikkelcelanemie. Ook vertelt hij over het voorprogramma dat hij verzorgde voor Alain Clark en over samenwerkingen. Eén hele bijzondere samenwerking wordt door middel van een fragment aangestipt! Het gaat om een fragment waar Jhilani bijna emotioneel van wordt... Na zijn optreden bleef hij hangen in de studio om het optreden van de band Marble Waves mee te maken. Hiervan was hij diep onder de indruk. Beluister het interview én de drie live nummers hieronder terug. 

Jhilani Wijsman 1 - 500.jpg

Meer Jhilani?
Check zijn website www.jhilanimusic.com en volg hem op Facebook (@jhilaniwijsman) en Instagram (@jhilanimusic)!

Podium 107.1 is een magazine waarin wekelijks bands en singer-songwriters LIVE komen spelen. Door middel van een interview en een live-set wordt een biografie van een band neergezet. Wil je ook komen spelen in ons programma? Mail dan naar podium@rplwoerden.nl

bottom of page