Jessy Yasmeen
Met het winnen van de Rotterdamse Popprijs (2019), twee nominaties tijdens de Rotterdam Music Awards, ruim 300 optredens heeft Jessy Yasmeen al grote stappen gemaakt. 2021 staat in het teken van haar debuut album 'Formation', waar ze momenteel hard aan werkt. Forbidden Fruits werd gedraaid op BBC radio en Jessy speelde onlangs haar nieuwe single 'Holy Water' live bij Leo Blokhuis. Genre: Indiepop met soul invloeden. In 2021 was Jessy geselecteerd voor de Popronde. 

Het bezoek aan Podium 107.1
Jessy Yasmeen is geen onbekende van Podium 107.1: in 2016 kwam ze voor het eerst langs met singer-songwriter Fabian. Daarna werd in het programma regelmatig aandacht besteed aan haar solo-werk. Op 18 september 2021 kwam ze langs in een drukke periode: Jessy had veel optredens voor de Popronde op het programma staan en op zaterdagmiddag kwam ze direct door na een optreden in Gouda. Ze had gitarist Rik de Bruijn en toetsenist Bob Clerx meegenomen. Met z'n drieën speelden ze drie indrukwekkende nummers. Tijdens het interview vertelde Jessy over het internationale succes van haar muziek, over haar persoonlijke ontwikkeling en over de deelname aan de Popronde. Beluister het item (inclusief de drie LIVE nummers) hieronder terug!

Jessy Yasmeen.jpg

Meer Jessy?
- Zet de website www.jessyyasmeen.com in je favorieten;

- Volg haar op Facebook via @JessyYasmeen;

- Volg haar op Instagram via @JessyYasmeen.

Podium 107.1 is een magazine op RPL Woerden waarin wekelijks bands en singer-songwriters uit heel Nederland komen optreden. Ten tijde van de Corona-crisis wordt ook op andere manieren aandacht besteed aan muzikaal Nederland.