top of page

Jerry Knives Band

Dertig jaar geleden ontstond Jerry Knives Band uit de partyfunkformatie Spiderman Pyama's. De band gaat geen stijl uit de weg en heeft een onuitputtelijke reeks liedjes geschreven. Bandleden Jeroen Sevink, John Blok en Rob van der Zwan weten al drie decennia lang te verrassen met hun muziek. Het drietal deelt ook lief en leed met elkaar. De optredens van de band variëren van klein akoestisch tot bombastische rock, gekleurd door instrumentale soundscapes, grooves en een funky ritmesectie van Rob en John. Of de teksten  van Jerry autobiografisch zijn? De ritmesectie vraagt er niet naar en speelt wat er nodig is! De albums van Jerry Knives Band zijn te vinden op Spotify. 

Jerry Knives Band 3 - 500.jpg

Het bezoek aan Podium 107.1
Op zaterdag 4 juni 2022 kwam de Jerry Knives Band langs in Podium 107.1 om een akoestisch optreden te geven. Hun bezoek vond acht jaar na hun eerste bezoek aan het programma plaats. De band wilde hun 30-jarig verjaardagsfeestje onder de aandacht brengen, dat op 18 juni wordt georganiseerd in Podium Bredius. Tijdens het interview wordt uitgebreid teruggeblikt op de afgelopen dertig jaar. Hoe hebben de bandleden elkaar gevonden en wat waren gedenkwaardige momenten uit het bestaan van de band? Mooie optredens, gedenkwaardige momenten en komische situaties komen voorbij. Tenslotte wordt er gesproken over de nieuwe plaat, die '2020 Vision' moet gaan heten. Na afloop schreef de band in het gastenboek: 'Onvergetelijk als altijd. Tot over acht jaar'. Beluister het interview én de drie LIVE nummers hieronder terug!

Meer Jerry Knives Band? 
Volg de band op Facebook en Instagram!

Podium 107.1 is een magazine waarin wekelijks bands en singer-songwriters LIVE komen spelen. Door middel van een interview en een live-set wordt een biografie van een band neergezet. Wil je ook komen spelen in ons programma? Mail dan naar podium@rplwoerden.nl

bottom of page