top of page

Jentl
Jentl is een 15-jarige zangeres uit Alphen met een passie voor muziek. Ze speelt covers, waarbij ze varieert tussen popmuziek en rustigere, sfeervolle nummers. Ze zit in het examenjaar van VMBO-t en ze heeft nog geen plannen voor de toekomst, maar één ding weet ze zeker: muziek is niet weg te slaan uit haar leven! Jentl heeft vijf keer meegedaan aan Gluren bij de Buren en ze trad op bij de Cultuuropening op het Rijnplein in Alphen aan de Rijn. In 2019 en 2022 gaf ze een optreden op de bootjes tijdens het Woerdense Akoestival. 

Jentl 1 - 500.jpg

Het bezoek aan Podium 107.1
Op 10 september 2022 maakte Podium 107.1 een vier uur durende uitzending, waarin teruggeblikt werd op het Akoestival (het festival dat twee weken daarvoor in het Woerdense Westdampark werd gehouden). Omdat Jentl daar een optreden had gegeven, kwam ze ook langs in Podium 107.1 om terug te blikken. Tijdens het interview vertelde ze over de muzikale stappen die ze heeft gezet, over de bands waar ze in heeft gespeeld en over haar plannen voor de toekomst. Verder heeft programmamaker Maarten Verduijn een aantal geruchten over Jentl opgevangen. Kloppen die geruchten? Luister het interview én de drie LIVE nummers hieronder terug!

Meer Jentl?
Volg haar op Instagram via @jentl_music4u en via Youtube op @Jentl van Veen.

Podium 107.1 is een magazine waarin wekelijks bands en singer-songwriters LIVE komen spelen. Door middel van een interview en een live-set wordt een biografie van een band neergezet. Wil je ook komen spelen in ons programma? Mail dan naar podium@rplwoerden.nl

bottom of page