Jelle Mulder
Jelle Mulder is een 24-jarige zanger-liedjesschrijver-muzikant uit Stad. Pop, funk, blues of zelfs rap - met zijn muziek geeft hij kleine stukjes perspectief op liefde, vriendschap, angst, seks, dans, dromen en verdriet. In juni 2020 verscheen zijn eerste single 'Cuddling'. Over dit nummer schreef hij op zijn website het volgende: 'De zinnen Let's get back to the cuddling' en 'Oh honey, I don't love you but I'm just happier with you' vatten mijn eerste single' Cuddling 'samen. Het gaat over het verlangen om gewoon terug te gaan naar het begin van een relatie, ondanks dat je weet dat je niet meer verliefd bent.' Eind 2020 kreeg Jelle veel aandacht met het nummer 'De Stad is z'n nacht kwijt', een ode aan Groningen in Corona-tijd. 

Het item met Jelle
Op 24 april 2021 had programmamaker Maarten Verduijn een telefonisch interview met Jelle. In het gesprek wordt aandacht besteed aan de verhalen achter de nummers 'Cuddling' en 'De Stad is z'n nacht kwijt'. Ook vertelt Jelle in hoeverre het hem als muzikant lukt om zijn hoofd boven water te houden in Corona-tijd. Item gemist? Beluister het hieronder terug!

jelle rouge v2 (002).jpg

Meer Jelle Mulder?
- Klik hier om naar zijn website te gaan;
 

- Volg hem op Facebook en Instagram!

Podium 107.1 is een magazine op RPL FM waarin wekelijks bands en singer-songwriters uit heel Nederland komen optreden. Ten tijde van de Corona-crisis wordt ook op andere manieren aandacht besteed aan muzikaal Nederland.