top of page

J.F. Blackstone
J.F. Blackstone maakte Zuidelijke blues-pop met hier en daar een vleugje folk. Hij laat zich onder meer in zijn gitaarspel inspireren door muzikale grootheden als Mississippi John Hurt en in zijn nummers klinkt het geluid van J.J. Cale en Tony Joe White. Jarenlang heeft hij in verschillende hoedanigheden opgetreden, maar in 2022 liet hij weten dat hij stopt met de muziek. 

Het bezoek aan Podium 107.1

In februari 2023 kwam J.F. Blackstone (Fabian) langs in Podium 107.1 om zijn afscheid van de muziek toe te lichten. Hij had zijn gitaar letterlijk een half jaar niet aangeraakt en een vervolg op zijn muzikale carrière sloot hij uit. Een paar maanden later verschenen op Instagram ineens filmpjes waarop hij werkte aan een nieuwe song. Reden genoeg voor programmamaker Maarten Verduijn om J.F. Blackstone uit te nodigen en te vragen naar het verhaal hierachter! Op 9 september 2023 kwam hij terug in Podium 107.1 en bewees hij dat hij de gitaar weer (deels) gevonden had: hij speelde drie LIVE nummers en hij vertelde wat de stand van zaken was van (de muziek in) zijn leven. Beluister het item hieronder terug!

JF BLACKSTONE - 500.jpg

Meer J.F. Blackstone?

- Check de website www.jfblackstone.com;

- Volg hem op Facebook via @jf.blackstone;

- Volg hem op Instagram via @jf.blackstone.

Podium 107.1 is een magazine waarin wekelijks bands en singer-songwriters LIVE komen spelen. Door middel van een interview en een live-set wordt een biografie van een band neergezet. Wil je ook komen spelen in ons programma? Mail dan naar podium@rplwoerden.nl

bottom of page