top of page

Ismena
Ismena is een 24 jarige indie artiest. Met dromerige, melancholische nummers die thema’s behandelen zoals liefde, de dood en het nut van het bestaan probeert zij het publiek te raken en een spiegel voor te houden. Ze heeft onlangs een soloalbum opgenomen genaamd ‘This Time’, deze zal ze op 15 september digitaal en op vinyl releasen. Ismena heeft op verschillende podia gespeeld van de Nieuwe Nor tot TivoliVredenburg. Ook was ze te gast bij 3FM en diverse andere radiostations. Voor fans van: Emma Ruth Rundle, Chelsea Wolfe en Big Thief.

Het bezoek aan Podium 107.1
Op zaterdag 2 september 2023 bracht Ismena een bezoek een Podium 107.1. Ze vertelde over haar muzikale ontwikkeling, over de opleiding die ze heeft gedaan en over haar muzikale stijl: dark indie. Zowel haar debuutplaat als haar komende plaat komen uitgebreid ter sprake. De platen worden zowel tekstueel als muzikaal naast elkaar gelegd en vergeleken! Uiteraard vertelt Ismena over de release van haar plaat, die half september zal gaan plaatsvinden. De drie nummers die Ismena speelde in de uitzending maakten diepe indruk vanwege de gevoelige teksten en haar prachtige heldere stem. Beluister het interview én de drie LIVE nummers hieronder terug!

Ismena2.jpg

Podium 107.1 is een magazine waarin wekelijks bands en singer-songwriters LIVE komen spelen. Door middel van een interview en een live-set wordt een biografie van een band neergezet. Wil je ook komen spelen in ons programma? Mail dan naar podium@rplwoerden.nl

bottom of page