top of page

Harrison Dean

Harrison Dean is een zingende verhalenverteller die zijn liedjes uit het leven heeft gegrepen. Samen met zijn band zorgt hij voor een lekkere portie power Americana met toffe lyrics. Country zoals het hoort te zijn: Just three chords and the truth. Vrolijke, verdrietige, rustige en stevige nummers wisselen elkaar af tijdens deze achtbaan van emoties. Harrison Dean is geschikt voor een zondagmiddag met luisterliedjes, maar kan ook een feestje bouwen op vrijdag- of zaterdagavond!

In juni 2020 kwam  de debuut-EP Not Poor Enough To Be A Country Man uit. In het voorjaar van 2021 kwam het live-album Live @ Loburg uit, opgenomen tijdens het EP-release concert. Voor beide platen was veel aandacht van regionale en online radiostations en andere media. In 2022 kwam de band met Country Christmas Train, een kerstsingle die o.a. werd opgepikt door NPO Radio 1. Half juni kwam de band met een heuse zomersingle inclusief videoclip, (Let Me) Pick You Up.

Meer Harrison Dean?
Volg de band op Facebook via @harrisondeanmachine en op Instagram via @harrisondean89.

Harrison Dean 3 500.jpg
Harrison Dean 500.jpg

Het item met Harrison Dean
Programmamaker Maarten Verduijn had al langere tijd contact met frontman Koen Denekamp over een optreden, maar door de Coronacrisis zou het bijna anderhalf jaar duren voordat de band LIVE zou komen spelen in Podium 107.1. Op zaterdag 18 juni 2022 was het zover: Harrison kwam spelen én kwam hun nieuwe zomersingle promoten. Tijdens het interview wordt de band uitgebreid voorgesteld en worden hoogtepunten uit het prille bestaan van Harrison Dean aangestipt. Ook vertelt frontman Koen iets meer over zijn achtergrond. Beluister het interview én de drie LIVE nummers hieronder terug!

Podium 107.1 is een magazine waarin wekelijks bands en singer-songwriters LIVE komen spelen. Door middel van een interview en een live-set wordt een biografie van een band neergezet. Wil je ook komen spelen in ons programma? Mail dan naar podium@rplwoerden.nl

bottom of page