top of page

Géonne Hartman
Géonne Hartman is een singer-songwriter uit Utrecht. Tijdens haar optredens neemt ze je mee op een grillige reis door het droomlandschap dat ze vaardig vormgeeft met haar muziek. Solo of samen met band brengt ze haar poëtische songs op een intieme en tegelijkertijd krachtige manier. In juni 2019 kwam haar EP ‘Salt Wind’ uit, geproduceerd door Arriën Molema (Room Eleven) en Eelco Topper (Falco Benz). Momenteel werkt ze aan haar debuutalbum die wordt geproduceerd door Tessa Rose Jackson (Someone). De 25-jarige singer-songwriter maakt intieme, folky indie met een eigenzinnige draai. Voorbeelden voor Géonne zijn sterke vrouwelijke artiesten zoals Phoebe Bridgers, The Weather Station and Laura Marling.

Het bezoek aan Podium 107.1
Een week voordat ze de Popronde in Woerden zou aandoen, kwam Géonne langs in Podium 107.1 voor een live-optreden. Tijdens het interview werd teruggeblikt op het jaar 2017, toen Géonne voor de eerste keer te gast was in Podium 107.1. Ze was toen net bezig met het afronden van haar opleiding 'Musician 3.0'. Is haar leven erg veranderd sinds die tijd? Ook wordt gesproken over haar samenwerking met Tessa Rose Jackson (Someone), die haar nieuwe plaat produceert. Tenslotte wordt uitgebreid aandacht besteed aan de Popronde. Een week na het interview zou Géonne een optreden geven in het Kaaspakhuis tijdens Popronde Woerden. Beluister het item (inclusief de drie LIVE nummers) hieronder terug!

Géonne Hartman 1.jpg

Podium 107.1 is een magazine op RPL Woerden waarin wekelijks bands en singer-songwriters uit heel Nederland komen optreden. Ten tijde van de Corona-crisis wordt ook op andere manieren aandacht besteed aan muzikaal Nederland. 

bottom of page