top of page

Floris Huetink
Floris Huetink wisselt graag en regelmatig de softwarewereld in voor het keiharde leven op het podium. Improviserend, soms inspelend op de actualiteit en altijd inspirerend; dat is Floris met zijn gitaar. Hij creëert melodietjes die in je hoofd blijven hangen en brengt teksten die soms diep in je hart worden gevoeld. Floris deelt en passant, of eigenlijk ‘en chantant’, even makkelijk levenswijsheden als vrolijke plaagstootjes uit.

Het bezoek aan Podium 107.1
Op zaterdag 20 april 2024 bracht Floris Huetink voor het eerst een bezoek aan Podium 107.1. Hij vertelde over de manier waarop creativiteit zich heeft ontwikkeld in zijn leven. Ook vertelde hij wat hij in alle creatieve bezigheden nou precies ziet als zijn 'core business'. Zijn nieuwe (korte) single 'Geen punt' en het maken van een singleversie komen uitgebreid ter sprake. Aan het einde van het gesprek wordt Tanja ter Brake erbij gehaald, die te gast was in dezelfde uitzending. Tanja en Floris groeiden op in hetzelfde dorp en wonen nu allebei toevallig in Amersfoort! Floris heeft meegedaan aan Tanja's training 'The Artists' Way in Tanja-taal' en hij vertelt wat dit hem gebracht heeft. Beluister het interview én de vier live nummers hieronder terug!

Floris Huetink - 500.jpg

Foto van Floris Huetink is op zaterdag 20 april 2024 gemaakt door Maarten Verduijn vóór de uitzending.

Podium 107.1 is een magazine waarin wekelijks bands en singer-songwriters LIVE komen spelen. Door middel van een interview en een live-set wordt een biografie van een band neergezet. Wil je ook komen spelen in ons programma? Mail dan naar podium@rplwoerden.nl

bottom of page