top of page

Fenna, Boris en Bert Vissers
Boris (25) en Fenna (21) zijn allebei actief in de muziek. Boris is een veelzijdige muzikant (gitaar, piano, bas, zang) en speelt in meerdere bands (met zeer uiteenlopende stijlen, van stevige Punk tot Bluegrass. Hij is afgestudeerd aan het Conservatorium van Amsterdam, waar hij de docentenopleiding heeft gevolgd. Fenna heeft na een jaar Toneelacademie Maastricht, tóch gekozen voor de muziek en is onlangs aangenomen bij de Popacademie van het Conservatorium in Amsterdam. Zij schrijft en vertolkt haar eigen Engelstalige muziek. Vader Bert is liedjesschrijver en zanger en hij tourt met zijn band Bender langs de theaters met Nederlandstalige liedjesprogramma's. 

Het bezoek aan Podium 107.1
Fenna, Boris en Bert brachten op 26 augustus 2023 een bezoek aan Podium 107.1. Met Bert werd teruggeblikt op het eerste bezoek van Bender aan 2012. Aan de hand van een fragment uit die tijd worden herinneringen opgehaald. Daarnaast wordt uitgebreid kennisgemaakt met Fenna en Boris. Wat doen zij op muziekgebied en wat hebben zij nu echt met de muziek van Bender? Uiteraard worden de nodige familietaferelen van het drietal uitgevraagd. Beluister het item (inclusief de drie LIVE-nummers) hieronder terug!

Bender - 500.jpg

Podium 107.1 is een magazine waarin wekelijks bands en singer-songwriters LIVE komen spelen. Door middel van een interview en een live-set wordt een biografie van een band neergezet. Wil je ook komen spelen in ons programma? Mail dan naar podium@rplwoerden.nl

bottom of page