top of page

J.F. Blackstone / Fabian 
J.F. Blackstone maakte Zuidelijke blues-pop met hier en daar een vleugje folk. Hij laat zich onder meer in zijn gitaarspel inspireren door muzikale grootheden als Mississippi John Hurt en in zijn nummers klinkt het geluid van J.J. Cale en Tony Joe White. Jarenlang heeft hij in verschillende hoedanigheden opgetreden, maar in 2022 liet hij weten dat hij stopt met de muziek. 

Het bezoek aan Podium 107.1
Fabian bracht op 18 februari 2023 een bezoek aan Podium 107.1. Hij had aangegeven dat hij niet live zou spelen, omdat het voorbij is met de muziek. Tijdens de uitzending werd met een mini-documentaire teruggeblikt op de carrière van Fabian en op de bezoekjes die hij de afgelopen dertien jaar regelmatig bracht aan Podium 107.1. Hoe is het voor hem om naar deze documentaire te luisteren? Kon hij zich alle fragmenten nog herinneren? Aansluitend vertelt hij welk nummer van een andere artiest het beste zijn muzikale pad omschrijft. Verder vertelt Fabian wat de 'Three Essential Tracks' van zijn carrière zijn. Natuurlijk wordt gesproken over de toekomst. Hoe gaat het nu verder? Blijft de gitaar echt in de kast? En hoe zit dat met die boot waarin hij nu aan het klussen is? Beluister het item hieronder terug!

Fabian 2 - 500.jpg

Meer J.F. Blackstone?
Breng een bezoekje aan de website www.jfblackstone.com!

Podium 107.1 is een magazine waarin wekelijks bands en singer-songwriters LIVE komen spelen. Door middel van een interview en een live-set wordt een biografie van een band neergezet. Wil je ook komen spelen in ons programma? Mail dan naar podium@rplwoerden.nl

bottom of page