Eyes of Ruby

Doe je ogen dicht, haal diep adem en bekijk de wereld door 'Eyes of Ruby' (Ilia Timpanaro en Lindy Janssen). Ze nemen je mee langs de Italiaanse kust, de Nederlandse herfststormen en vergeten dromen. Mooie, pure, lieve liedjes. Met slechts een gitaar, piano en een prachtige stem brengen ze het publiek tot stilzwijgen.
Eyes of Ruby timmert flink aan de weg. De afgelopen twee jaar speelde het Nederlands/Italiaanse singersongwriter-duo regelmatig op verschillende podia zoals Tivoli Vredenburg, dB's en een terrasconcert bij Grand Hotel Karel V. Eind 2020 brachten ze hun EP 'About the Stars' uit. Deze is goed ontvangen met onder meer een nummer 1-positie in de wekelijkse radioshow van Pinguin Radio. 

Het item met Eyes of Ruby
Op zaterdag 27 februari had programmamaker Maarten Verduijn een gesprek met Lindy van Eyes of Ruby. In het gesprek vertelt Lindy onder andere hoe ze ooit kennismaakte met Ilia. Ook wordt uitgebreid aandacht besteed aan de EP. Aan het einde van het gesprek komen alle wensen voor de rest van het jaar 2021 uitgebreid aan bod. Beluister het interview hieronder terug!

EOR.png

Meer Eyes of Ruby?
Je kunt Eyes of Ruby volgen via Facebook en Instagram via @eyesofrubymusic. Ook kun je video-opnames bekijken op hun YouTube-kanaal (klik hier)

Podium 107.1 is een magazine op RPL FM waarin wekelijks bands en singer-songwriters uit heel Nederland komen optreden. Ten tijde van de Corona-crisis wordt ook op andere manieren aandacht besteed aan muzikaal Nederland.