top of page

Evi Bosman

Evi Bosman is een singer-songwriter uit Rotterdam. Geïnspireerd door artiesten als Adrianne Lenker, Phoebe Bridgers en Alan Hampton schrijft Evi songs met een eerlijke, introspectieve blik. Met haar muziek zoekt ze naar verbinding tussen zichzelf en de luisteraar. Haar warme stemgeluid en kleurrijke melodieën nodigen je uit tot stilstaan, reflecteren en weer in beweging komen. In september 2022 verscheen haar recente EP 'All That Remains'. ‘All That Remains’ is een EP met verhalen over de nasleep en verwerking van emotionele gebeurtenissen, waarbij onderwerpen als rouwverwerking, anxiety en de complexiteit van vriendschappen aan bod komen.

Het bezoek aan Podium 107.1
Evi bracht op 3 september 2022 een bezoek aan Podium 107.1. In de zomer van 2021 was ze al eens te gast in ons programma met Roos Meijer, met wie ze in die periode door Nederland tourde in het kader van de Popronde. Waar Evi toen ten dienste stond van de muziek van Roos, kwam ze nu langs om haar eigen muziek te promoten. Uiteraard stond haar nieuwe EP centraal tijdens het interview. Evi vertelde over de persoonlijke verhalen achter de muziek (waaronder het overlijden van haar broer) en over de plannen die ze heeft voor de toekomst. Aan het einde vertelt Evi nog kort over een hobby die ze heeft naast haar werk als muzikante. Beluister het interview én de drie live-nummers hieronder terug!

Evi Bosman 1 - 500.jpg

Meer Evi?
Volg haar op Instagram via @evi_bosman!

Podium 107.1 is een magazine waarin wekelijks bands en singer-songwriters LIVE komen spelen. Door middel van een interview en een live-set wordt een biografie van een band neergezet. Wil je ook komen spelen in ons programma? Mail dan naar podium@rplwoerden.nl

bottom of page