top of page

Estée Moïse
Estée Moïse is een 19 jarige singer- songwriter uit Zwijndrecht die op dit moment hard aan de weg timmert. Op 26 November 2022 heeft ze haar eerste single 'De Sprinter' uitgebracht op alle muziekplatformen. Dit liedje gaat over een liefdesrelatie op papier gekomen tijdens het reizen met het openbaar vervoer in de sprinter. Estée haalde haar inspiratie uit de diverse muziekgenres van haar opa die ze vanaf kinds af aan mee kreeg. De onderwerpen die Estée tijdens het schrijven aan bod brengt zijn gebeurtenissen uit haar eigen belevingswereld en ervaringen die ze zelf meegemaakt heeft. Voor dit jaar en komend jaar ligt er veel nieuwe muziek klaar om uit te brengen en zal er een EP volgen. Inmiddels is haar nieuwe single “Als je van mij was” op Vrijdag 30 juni 2023 op alle muziekplatformen uitgekomen. Een liefdesliedje over een zomerliefde en alle fantasie wat hierbij kwam kijken.

Het bezoek aan Podium 107.1
Op zaterdag 7 oktober 2023 bracht Estée Moïse een bezoek aan Podium 107.1. Tijdens het interview wordt uitgebreid gesproken over Estée's muzikale ontwikkeling en de eerste singles die ze heeft uitgebracht. Ook vertelt ze over het debuutconcert, dat ze in mei 2023 gaf in Hendrik-Ido-Ambacht. Tenslotte komen haar opleiding aan de Politieacademie en haar plannen voor de toekomst ter sprake. Beluister het interview én de drie LIVE nummers hieronder terug!

Estee 2.jpg

Meer Estée?
Volg haar op Facebook en Instagram!

Podium 107.1 is een magazine waarin wekelijks bands en singer-songwriters LIVE komen spelen. Door middel van een interview en een live-set wordt een biografie van een band neergezet. Wil je ook komen spelen in ons programma? Mail dan naar podium@rplwoerden.nl

bottom of page