Electric Forest
De band Electric Forest bestaat uit Lotte (zang en teksten), Jeroen (gitarist en backing vocals), Thomas (drummer) en Raymon (teksten, gitaar, synths en bas). De band werk aan hun nummers in een oud warenhuis dat is omgebouwd tot oefenruimte. In hun Engelstalige biografie omschrijven ze hun muziek in mooie woorden: 'Their love of indie synth pop is translated perfectly into shimmering songs about love and desire, heartbreak and mistakes'. de band werkt samen met Mathijs Herder van Polar Frequencies voor productie en mixing. Hij helpt Electric Forst om een extra vleugje '80's' in hun nummers toe te voegen. 

Het item met Electric Forest
Tijdens de uitzending van zaterdag 20 februari sprak programmamaker Maarten Verduijn met zangeres Lotte van Electric Forest. In het interview werd gesproken over de start van de band in 2017, de groei van de band door de jaren heen en de eerste singles die het viertal uitbracht. Ook komen de toekomstplannen van Electric Forest ter sprake. Beluister het item hieronder terug!

EF.jpg

Meer Electric Forest?
Volg de band op Facebook via @electricforestnl en op Instagram via @electricforestnl. Zet verder de website www.electricforest.nl in je favorieten!

Podium 107.1 is een magazine op RPL FM waarin wekelijks bands en singer-songwriters uit heel Nederland komen optreden. Ten tijde van de Corona-crisis wordt ook op andere manieren aandacht besteed aan muzikaal Nederland.