Dutch & Daisy
Hoe romantisch wil je het? Daisy zag Dutch optreden op haar eindexamenfeest en wist; Die moet ik hebben! 30 jaar later zijn ze niet alleen nog steeds verliefd, maar delen ook de taal der liefde; muziek! Een show van Dutch&Daisy staat bol van harmonieën, bijzondere arrangementen, kijkjes achter de schermen van een geslaagd huwelijk en vooral romantische liedjes. Er wordt geput uit een eindeloze stroom songs die begint in de jaren 50 bij Ritchie Valens (La Bamba) en via de groten uit de muziek als Elvis Presley (Suspicious Minds), Simon & Garfunkel (Homeward Bound), Crowded House (Better Be Home Soon), U2 (One) en Elton John (Nikita) eindigt in de zelfgeschreven liedjes van Dutch. Uit welk genre ook een lied wordt gekozen om in de Dutch&Daisy songmap gestopt te worden, overal gaat een dikke laag Americana-saus overheen.

Het bezoek aan Podium 107.1
Dutch & Daisy brachten op 8 januari 2022 een bezoek aan Podium 107.1. Aan het begin van de uitzending vraagt programmamaker Maarten Verduijn aan Dutch of hij even mee wil komen naar de kleine studio. Daar stelt Maarten hem een cruciale vraag: waarom noemt hij het team van Podium 107.1 toch altijd de familie Knots?
Na dit item is het tijd voor serieuzere zaken. Dutch & Daisy spelen vier nummers LIVE. Daarnaast vertellen ze over hun relatie, over de nummers die ze samen hebben gemaakt en over de verschillende projecten waar ze onderdeel van zijn. Luister het interview én de vier LIVE nummers hieronder terug!

D&D 3 - 500.jpg

Meer Dutch & Daisy?
Volg hen op Facebook en Instagram via @dutchanddaisy! Check ook @dutchcassidyandthechangingmen voor info over de band én over het nummer 'Whistle (song for Lola)' waarover gesproken wordt tijdens het interview. 

Podium 107.1 is een magazine waarin wekelijks bands en singer-songwriters LIVE komen spelen. Door middel van een interview en een live-set wordt een biografie van een band neergezet. Wil je ook komen spelen in ons programma? Mail dan naar podium@rplwoerden.nl